Sivut

sunnuntai 14. helmikuuta 2016

Tyttö (ja ystävänpäivä)




Tasan 10 vuotta sitten oli talvi - ja lunta... Silloin oli myös päivä, jolloin elämäni muuttui (suurimmaksi osaksi) paremmaksi. Olimme juuri muuttaneet tänne, kun pihamme ohi kulki äiti, isä, pikku tyttö pulkassa ja vanhempi pinkkihaalarinen Tyttö mustaa koiraa taluttaen - menossa pulkkamäkeen. Tyttö sattui olemaan ikäiseni, joten aikuiset sopivat meille leikkitreffit. Minä olin viisi ja puoli, mutta vieras Tyttö oli jo vanha, olihan hän täyttänyt kuusi muutama viikko takaperin. Tyttö asui siinä harmaassa talossa, ihan naapurissa. Kiusaantuneen alun jälkeen minä ja Tyttö löysimme yhteisen sävelen; valehtelimme vanhemmilleni olevamme kylmissämme ja menimme sisälle leikkimään Barbieilla. Siitä lähtien minä ja Tyttö aloimme leikkiä päivittäin, riitelemään vieläkin useammin ja hölmöilemään minkä ehdimme. Hmh, vaikka meillä oli hauskaa yhdessä, riitelimme keskimäärin kolme kertaa päivässä. Tämä varmaan johtui siitä, että olin aikalailla Tytön tossun alla, mutta minäkin olen vahvaluonteinen, joten vastustin häntä. Lopulta kuitenkin alistuin palvelijattaren tai prinssin rooliin. Tyttö oli oikea prinsessa. Hänellä oli punertavat ihanat hiukset ja hän oli siro. Salaa myös ihailin Tyttöä, sillä hänellä oli hieno leikkihella ja kerrossänky...

Tiedättehän sen mielikuvitusystävän, jolle pienenä kerroitte kaikki salaisuutenne, ja jonka kanssa leikitte. Minullakin oli sellainen kunnes tapasin Tytön. Sen jälkeen en enää tarvinnut täydellistä mielikuvitusystävää, sillä minulla oli Tyttö.

Eikö ollutkin kaunis satu. Siitä tekee kauniimman vain se, että Tarina on täyttä totta!









Opin melkein ohjaaamaan venettä

Leikittiin linnanjuhlia. Yritän kai esittää Tarja Halosta... 
















Olemme yhdessä tehneet ja kokeneet kaikenlaista:

Eskarin kevätjuhla...
Alotettiin koulu yhdessä
Olemme harrastaneet yhdessä teatteria
Olimme yhdessä rippileirillä
Päästiin yhdessä ripiltä
Olemme pelleileet läpi  vuosikymmenen


Harrastamme molemmat partiota
Oltiin yhdessä Turkissa

Olemme säätäneet ja sählänneet 10 vuoden aikana valtavasti ja tulemme toivottavasti vielä säätämään.




Kun on tuntenut ihmisen niin kauan, että hän tuntee sinut (ja sinun tavarasi) paremmin kuin sinä itse, ei ole enää järkeä pistää välejä poikki, sillä se toinen tietää sinusta aivan liikaa.

P.S. Tänään on ystävänpäivä. Aika tuuria vai mitä? No hyvää ystävänpäivää ihmiset (ja varsinkin Tyttö)!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti